söndag 31 maj 2009

Sexiga Kroppar

Follow Erotiska Noveller m.m

fredag 29 maj 2009

Sex

Follow Erotiska Noveller m.m

torsdag 28 maj 2009

Luchdate

Det var ganska sent på morgonen då jag släpade mig upp ur sängen. Jag klädde mig i ett par vita stringtrosor och pushup-bh och en tight vit liten klänning på det, eftersom jag ville känna mig sexig inför min lunchdate. Egentligen gillade jag inte tanken på en blind date men jag hade gett med mig den här gången eftersom min väninna hade lovat att han var både snygg och vettig.

Jag kom till restaurangens uteservering där vi hade stämt träff, han väntade på mig och gav mig en snabb kram och föreslog att vi skulle sätta oss. Vi började med att beställa in ett glas vin medan vi läste menyn. Han var otroligt snygg och jag fick ett väldigt bra intryck av honom som person. Vi pratade om allt möjligt under middagen och jag kände att jag inte ville att daten skulle ta slut. Efter maten beställde vi in mer vin och fortsatte prata långt in på eftermiddagen.

Vi började nog båda känna av vinet vi druckit, men jag föreslog i alla fall att vi skulle gå hem till mig. Medan vi gick mot min lägenhet som låg ca 20 minuters promenadväg från restaurangen så tog han min hand och jag kände att värmen spred sig i kroppen.

Vi han inte mer än in i lägenheten och öppna en ny flaska vin innan vi började kyssas och känna på varandra. Han drog ner dragkedjan i min klänning och lät den falla till golvet, han tog ett steg tillbaka och såg på mig med beundrande blick. Jag satte mig i soffan iförd mina sexiga underkläder och drog honom till mig. Jag började knäppa upp hans jeans och smekte hans stånd. Han stönade när jag tog hans härlighet i munnen och sög. Jag sög slickade och smekte honom och jag blev så otroligt tänd av hans reaktion på min behandling.

Han smekte mina bröst och knäppte upp min bh så han kom åt bättre, han drog upp mig stående så han kunde titta, känna och slicka på mina bröst och jag njöt av fulla drag och smekte hans stånd samtidigt. Han la mig ner på soffan och började slicka mig på magen och slickade och kysste sig neråt. Han kysste mig utanpå trosorna och jag skälvde av upphetsning. Han drog sakta av mina trosor och slickade min nyrakade mus. Jag stönade högt och var nära på att komma. Han kysste mina lår när han på något sätt fick av sig sina kläder och han fortsatte smeka mig tills jag kom i den skönaste orgasm jag varit med om. Sedan la han sig bredvid mig i soffan och smekte mina bröst samtidigt som vi kysstes het.

Han var så hård och redo man kunde bli så jag reste mig upp på alla fyra och behövde inte be om att bli påsatt. Han ställde sig på golvet och började trycka ståndet mot min öppning, jag stönade och tiggde om mer. Han tog ett stadigt tag om mina höfter och körde in hela härligheten. Jag stönade och juckade emot och jag kände att han blev hårdare inne i mig. Han smekte min rygg samtidigt som han ökade tempot och han blev mer krampaktig i sitt sätt att röra sig så jag märkte att han var nära. Han saktade ner tempot lite och smekte mig samtidigt som han juckade mot mig. Jag kände att nästa orgasm var nära så jag tryckte mig mot honom och bad om mer. Han greppade åter mina höfter och började stöta hårdare och fortare till vi exploderade i en gemensam orgasm. Vi pustade ut i varandras armar liggandes i soffan.

Vi fortsatte kvällen med lite mer vin och en massa sex.

Follow Erotiska Noveller m.m

onsdag 27 maj 2009

Ännu en bild på en vacker rumpa

Follow Erotiska Noveller m.m

En sexig man till mina läsare

Fler Noveller är på gång, så ha tålamod så kommer det mer läsning inom en dag eller två.
Follow Erotiska Noveller m.m

tisdag 26 maj 2009

måndag 25 maj 2009

torsdag 21 maj 2009

fredag 15 maj 2009

torsdag 14 maj 2009

Sex i datasalen

Detta som ni förstår utspelade sig för några år sedan då jag pluggade på universitetet. Som man ofta gör när man är student så skrev jag mina arbeten långt in på nätterna och eftersom jag bodde i ett så ganska stökigt kollektiv så höll jag mig mest i universitetets datasalar som man hade tillgång till även sent på kvällarna.

Denna aktuella kväll var jag inne på finslipningen av mitt arbete och var så gott som klar när jag fick sällskap av en kille han hälsade och gick och satte sig vid en dator på andra sidan av rummet. Jag kunde inte låta bli att snegla på honom eftersom han hade armar och överkropp som en gud, väldigt solbränd och vältränad.

Jag tappade fokus på mitt arbete helt och kom på mig själv med att sitta och fantisera om hans kropp, smekningar och kyssar. Jag kände att jag blev mer och mer upphetsad och försökte göra allt för att hålla min andning och puls under kontroll. Jag började vrida mig lite på stolen och märkte då att han tittade på mig, jag blev generad och haspade ur mig att det nog var lite varmt i salen. Han klev upp och öppnade ett av fönstren bredvid honom och frågade om det blev bättre med lite luft. Jag tittade på honom och nickade. Jag inbillade mig nog men jag tyckte jag såg ett leende på hans läppar som en signal på att han hade uppfattat mina fantasier.

Efter ungefär en halvtimme så tittade han upp från sitt skrivande och frågade om jag ville ha en kopp kaffe. Det var egentligen inte tillåtet att ta med sig drycker in i datasalen men ingen annan var ju där så jag tackade ja. Jag gick fram till honom och han serverade mig kaffe, vi pratade om lite allt möjligt medan vi drack. Vi satt väldigt nära varandra och ”råkade” röra varandra titt som tätt. Till slut så tog jag mod till mig och föreslog att vi skulle älska hett på en av de tomma bänkarna, jag sa det med humor i rösten så att det skulle kunna passera som ett vulgärt skämt. Han log ett finurligt leende och sa:
– Varför inte.
Jag häpnade av svaret men han inte tänka så mycket mer förrän han sopade bort skrivblocket och några lösa papper som legat där.

Jag gick mot honom och vi omfamnade varandra och började kyssas hett. Jag blev väldigt upphetsad och han lyfte upp mig på bänken och drog upp mitt linne så att mina bara bröst blottade sig. Han sög in mina bröstvårtor i munnen och stönade och slickade. Jag lutade mitt huvud bakåt och bara njöt. Medan han slickade på mina bröstvårtor knäppte han upp mina jeans, jag reste mig upp och dom föll mot golvet. Jag stod där med mina spetstrosor och linnet uppdraget över brösten. Jag skälvde av upphetsning och började knäppa upp hans jeans. Han var redan stor och hård, jag sög och slickade på hans manlighet och det märktes att han njöt.

Han lyfte upp mig på bänken igen och tog av mina trosor, han smekte mig först och sedan lekte han med sin varma tunga precis där jag var som känsligast. Jag stönade högt medan han slickade mig samtidigt som han smekte min kropp med sina varma händer. Jag var vid det här laget så våt och upphetsad att jag tiggde och bad om att han skulle ta mig. Han drog ner mig från bordet och vände på mig så jag stod med baken mot honom och halvlåg med överkroppen mot bänken.

Han retades lite och tog god tid på sig innan han förde in sin hårda lem i mig, jag stönade högt när han stötte den ända in. Han stötte långsamt och smekte mig samtidigt på ryggen och fram mot brösten. Hans andhämtning blev tyngre och han började stöta snabbare och hårdare i mig. Han tog mig om höfterna och började sedan smeka mig samtidigt som han stötte i mig. Jag skrek ut min orgasm och även han var nära. Han stötte några gånger snabbt i mig och drog sig sedan ur för att sedan komma på min rygg.

Efter vi pustat ut en stund så klädde vi oss och bytte nummer, det blev många fler heta möten mellan oss men det är en annan historia.

söndag 10 maj 2009

lördag 9 maj 2009

Snabbis i hissen

Det var fredagskväll och jag var på väg hem från krogen, jag hade med mig en tillfällig manlig bekant som såg ruskigt bra ut, som jag hade hånglat och dansat med några timmar på nattklubben där jag brukade tillbringa mina fredagskvällar. Vi hade mött varandra en gång tidigare men då hade det aldrig blivit av att vi gick hem tillsammans. Den här kvällen så var vi båda väldigt sugna på varandra eftersom vi mer eller mindre redan haft ett hett förspel på dansgolvet. Vi hade låtit våra händer trevat på varandras kroppar medan vi dansat, så när nattklubben stängde bestämde vi oss för att gå hem till mig eftersom jag bodde närmast.

Jag slog portkoden vid entrédörren och vi han inte komma in i trapphuset förrän vi började tafsa på varandra igen, vi drog oss långsamt mot hissen och tryckte på knappen. Väl i hissen så lyfte han mitt linne över brösten och sög in mina styva bröstvårtor i munnen, han förde in en hand under min korta kjol och drog undan mina trosor så han kom åt bättre.

Jag tryckte på stoppknappen och lyfte mitt ben upp på hans höft så han skulle komma åt ännu bättre. Hans händer var överallt på min kropp och vi kysstes hett. Mina trosor var genomvåta vid det här laget. Jag stod mot väggen och han ställde sig på knä framför mig för att komma åt att slicka mig, jag skälvde av upphetsning och var nära att komma av hans behandling.

Han reste sig upp och gav mig en het kyss och började krama mina bröst som vid det laget var väldigt styva. Jag rös i hela kroppen när han knäppte upp sina byxor och tog fram sin stolthet och jag var inte sen på att ställa mig på knä och smaka. Jag sög och slickade som om jag aldrig skulle ha gjort annat och jag märkte på hans andhämtning att han njöt av fulla drag. Han drog upp mig och drog upp kjolen, han drog undan troskanten och la mitt ben på hans höft igen och tryckte sedan in hela härligheten. Jag stönade högt av välbehag och upphetsning. Han stötte snabbt och hårt i mig och det tog inte lång tid innan han kom inne i mig.

Jag rätade till linnet och kjolen och tryckte igång hissen igen. Han såg lite generad ut men han lovade att ta hand om mig när vi kom in i lägenheten. Och det törs jag lova att han gjorde. På morgonen när jag vaknade så var killen borta så jag kunde glatt njuta av mitt morgonkaffe ensam.

lördag 2 maj 2009

Förspel på badhuset

Det hade varit dåligt väder hela dagen när min sambo och jag bestämde oss för att åka till badhuset, som låg mitt i stan. Vi packade ner allt som behövdes i varsin väska och åkte. Resan tog lite mer än tjugo minuter. Väl framme parkerade vi bilen och gick igenom dörren och vidare till kassan för att betala, gick sedan hand i hand mot omklädningsrummen som låg i en lång korridor, där vi stannade för att bestämma vart vi skulle mötas, det blev bubbelpolen. Vi skiljdes åt han gick in till herrarnas och jag till damernas för att byta om och duscha.

Jag gled snabbt i min bikini, duschade och gick ut för att sätta mig i bubbelpolen. Det satt ingen där när jag kom vilket kändes skönt, strax efteråt kom min pojkvän. Vi satt där en stund och bara njöt av stillheten och värmen. Jag låg tillbakalutad och blundade då jag kände hans hand komma smygande. Han smekte mina bröst som genast blev styva. Jag öppnade ögonen för att se om någon såg oss men det var ingen i närheten. Jag blev otroligt upphetsad och han smög in två fingrar innanför mina bikinitrosor. Jag försökte se oberörd ut och höll andan för att inte stöna. Jag njöt av behandlingen jag fick samtidigt som jag började smeka honom. utanpå badbyxorna, sedan innanför. Det var en spännande känsla att sitta och smeka varandra utan att de andra visste vad vi gjorde. Det var så upphetsande att känna hur han växte i min hand samtidigt som jag blev våt.

Plötsligt blev vi avbrutna av ett äldre par som också satte sig i polen. Vi satt kvar en stund så att hans stånd skulle lägga sig sedan så gick vi upp och bestämde oss för att lämna badhuset. Väl ute i bilen igen han vi inte mer än sätta oss förrän vi började kyssa och smeka varandra, vi sansade oss lite och han startade bilen, nu hade vi bråttom hem.

Väl hemma sprang vi uppför trappan, jag var steget före därför låste jag upp dörren och Han låste efter oss. Vi kysstes hett och intensivt och han halvdrog mig in i sovrummet där kläderna åkte av i en väldig fart. Han slängde mig ner på sängen och särade på mina ben och började smaka på mig. Jag njöt och nästan skrek ut mitt välbehag. Han slickade mig tills jag kom och vilken orgasm… Jag tiggde och bad honom att ta mig hårt, jag såg att han var hård och redo. Jag ställde mig på alla fyra och nästan skrek åt honom att ta mig. Han greppade mina höfter och körde in hela härligheten djupt inne i mig. Han stötte snabbt och hårt i mig och jag kände den andra orgasmen närma sig jag började krampa då han lugnade ner sitt tempo och jag kände att han blev ännu hårdare i mig. Vi kom i en gemensam orgasm.

fredag 1 maj 2009

En Härlig Utekväll

Det var fredagskväll och jag hade varit på afterwork med mina arbetskamrater. Vi hade avslutat kvällen tidigt eftersom de flesta hade familjer hemma som väntade, själv var jag fortfarande festsugen så jag bestämde mig för att fortsätta kvällen på en nattklubb som jag gillade att gå till. Jag beställde en drink i baren och drack den hastigt innan jag begav mig ut på dansgolvet. Jag älskar att dansa och känna killars sökande händer på min kropp på dansgolvet. Efter 10 minuter så dök det upp en väldigt attraktiv kille som dessutom dansade väldigt bra. Vi lät våra kroppar lära känna varandra på dansgolvet.

– Följ med mig, viskade han i mitt öra.
Jag gjorde som jag blev tillsagd och vi slingrade oss fram genom folkmassan. Han tog min hand och drog med mig ut från nattklubben och ut på gatan, det var fortfarande varmt ute fast klockan började närma sig ett. Det var sensommar och nätterna började bli mörka nu. Vi gick bort mot en park, en bit från nattklubben. Han drog in mig under ett stort träd och började kyssa mig hett, jag blev snurrig av upphetsning och jag struntade fullkomligt i om någon skulle se oss, jag ville ha killen där och då. Han viskade i mitt öra om hur upphetsad han var och jag svarade med att trycka mig mot hans kön och gned mig mot honom. Han stönade högt och greppade tag om mina skinkor, masserade dem och förde in handen innanför min korta kjol. Mina trosor var alldeles våta och bröstet hävde sig upp och ner när jag andades häftigt. Han ställde sig på knä framför mig och drog upp min korta kjol. Han böjde sig framåt och förde trosorna åt sidan. Hans tunga letade sig in mellan mina ben och hittade snart rätt, jag fick lägga handen för munnen på mig, för att inte skrika högt. Han lyfte upp mitt ena ben och la det över sin axel, det gjorde att han kom åt mycket bättre. Jag stönade högt av välbehag och hade vid detta tillfälle helt och hållet avskärmat mig från tanken att bli upptäckta. Efter en stund reste han på sig och började knäppa upp sina byxor, han släppte ut lem som bara längtade efter att någon skulle suga på den. Jag ställde mig på knä, tog tag om den och började slicka utmed hela skaftet. När jag kom upp till toppen, sög jag in hela i munnen. Jag sög en stund och han stönade högt att nu ville han komma in i mig. Jag ställde mig upp och putade ut rumpan mot honom. Han tog tag om mina höfter och trängde försiktigt in i mig. Jag höll ett hårt tag om trädet och juckade mot honom. Efter en stund bytte vi ställning, jag ställde mig på alla fyra, så han kunde ta mig hårt bakifrån. Jag använde min tunna sommarjacka som underlag där jag stod och tog emot hela härligheten. Plötsligt hördes ett knak bakom oss och vi tittade upp, där stod en man och tittade på oss.

– Stanna inte upp för min skull, sa mannen.
– Gör det något om jag tittar på?
Vi såg på varandra och ryckte på axlarna. Mannen kom närmare och ställde sig en liten bit framför mig, min upphetsning ökade av att se honom tända, jag stönade extra högt för att se om det gav effekt och det gjorde det. Mannen tog fram sin stolthet och började smeka sig själv. Jag bad honom komma närmare så jag kunde smaka på hans stolthet och det tog inte många sekunder för honom att komma närmare och trycka in hela härligheten i min mun. Killen bakom mig började stöta allt mer okontrollerat och jag kände hur han styvnade i mig, han stönade högt och kom inne i mig. Killen framför mig blev så upphetsad av det han såg så han sprutade min mun full och jag svalde allt.

När vi alla tre har pustat ut en stund, tackar mannen för sig och går iväg. Jag böjde mig fram och gav min tillfälliga älskare en kyss reser på mig och börjar ensam gå hemåt. Halvvägs hem, kom jag på att jag inte ens har frågat vad någon av dem hette.