onsdag 29 april 2009

Sex med en främling på tåget

Sista kvällen i stan och jag hade firat den ordentligt med mina vänner. Jag skulle resa upp till min mamma en vecka under semestern och jag valde att göra detta under min första semestervecka eftersom jag ville ha det bortgjort. Till saken hör att hon bor i norra Sverige så det brukar bli en lång och tråkig tågfärd. Men ack så fel jag hade denna gång.

Natten bjöd inte på mycket sömn. Perrongen ljöd av tystnad. Ett narrande ljud när minutvisaren på den stora klockan förflyttade sig. Plötsligt hörs det skärande ljudet av metall mot metall som skriker i väntan på att stanna. Tåget hade kommit. Jag kliver in i en av vagnarna längst bak. Jag var fortfarande trött och bakis när jag klev in på tåget trots att det var ett nattåg. Jag hade bokat en plats i en liggvagn eftersom jag försökte vara lite ekonomisk (där av anledningen till att jag inte tog flyget). Vagnen var tom när jag stapplade in med mina väskor så jag bestämde mig för att bädda ut ”sängarna” på ena sidan så jag skulle kunna lägga mig och slöläsa expressen som jag köpt innan jag åkte. Jag valde den understa ”sängen” trots att jag visste att det skulle bli bökigt om några fler skulle ligga i samma vagn, vanligtvis brukar jag ha turen att få sova ensam så jag hoppades på det.

Jag måste ha slumrat till för jag vaknade av att dörren öppnades av en väldigt attraktiv man. Jag låg och sneglade på honom när han tittade åt mitt håll, han ursäktade sig och slog sig ner på den andra sidan där man fortfarande kunde sitta. Jag hade ingen aning om vad klockan var eller hur länge jag hade sovit men jag märkte till min glädje att både tröttheten och huvudvärken var borta. Mannen som nyss hade stigit på tåget var välklädd och såg mycket välvårdad ut, jag funderade för mig själv varför denne man inte flög eller åtminstone bokat sovvagn. Nåväl nu var han ju här så jag tänkte att man kunde ju se om han var lika trevlig som han såg ut. Vi började prata väder och samtalet flöt inte alls på bra. Jag blev osäker och övervägde att lägga mig igen och hoppas på lite mer sömn under resan men innan jag ens hann ursäkta mig så tog mannen tag i mig och kysste mig hårt.

Jag blev alldeles paff först men besvarade ganska snart hans hungriga kyssar. Vi började ivrigt smeka varandra och jag kände hans hårda lem trycka mot mitt ben. Han kysste min hals och stönade högt när jag smekte honom på den hårda lemmen. Vi kröp ner i min ”säng” och smekte av varandra kläderna. Jag låg ovanpå honom och ville inget hellre än att ha hela härligheten i mig som för övrigt klart var över medel. Men eftersom jag inte kunde sitta på honom och rida hans lem så bestämde vi oss för att byta ställning. Jag stod på golvet och lutade mig mot det lilla bordet vid fönstret och tog emot hela härligheten bakifrån. Jag kunde se vår spegelbild i det lilla fönstret medan han stötte hårt i mig. Jag njöt av varje sekund och hetsades av att se våra kroppars samspel. Han tog mig hårt bakifrån och det smackande ljud som hördes ökade min upphetsning till max. Jag kände hur han styvnade i mig och jag vände mig hastigt om och ställde mig på knä för att få suga i mig safterna, Jag sög och smekte hans hårda lem och han började stöta in den djupare i min mun. Jag kände hur han blev spänd i hela kroppen och började stöna högre och han sprutade min mun full med varm sperma som rann utmed mina mungipor. Efteråt så räckte han mig en förpackning med näsdukar så jag skulle kunna torka mig om munnen.

Mannen bäddade snabbt upp sin ”säng” och la sig ner utan ett ord. Jag la mig ner jag med och tänkte på vad som nyss hänt. Jag uppskattade att ligga för mig själv utan eftersexprat eller mys. Jag anlände till min mor tillfredställd och på bra humör och väntade med spänning på tågresan hem.

1 kommentar:

Ante sa...

Gillar storyn,, hett!